Griffioen Wassenaar bundelt krachten met GRØNN

De missie van Griffioen Wassenaar, het terugbrengen van vaste planten in openbare ruimten, is de afgelopen 15 jaar succesvol volbracht middels het GreentoColour®-concept. Dankzij het concept zijn al vele binnentuinen, borders, verkeersgeleiders en andere toepassingen van bloeiende planten voorzien. Met deze duurzame beplanting wordt een bijdrage geleverd aan de biodiversiteit en een klimaatbestendige leefomgeving.

Sinds kort wordt de expertise van Griffioen ook toegepast in de speciaal voor P11 ontwikkelde wandsystemen van GRØNN. Het wandsysteem van GRØNN is vervaardigd van RVS, biedt ruimte voor een sterke wortelontwikkeling en wateropslag. Al met al een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam systeem. Gezamenlijk bieden de partijen een zeer solide, duurzaam concept voor groene wanden en balustradebakken.

Deze samenwerking versterkt Griffioen in haar missie, want hiermee kunnen ook gevels, dakterrassen, balustrades, balkon- en erfafscheidingen van vasteplanten worden voorzien. Gezamenlijk met geselecteerde professionele partners kunnen de systemen aangebracht en onderhouden worden.

Meer informatie? Neem contact met ons op.