18 mei 2017: Dag van de openbare ruimte MECC Maastricht

Hét evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte

Op 18 mei 2017 vindt in het MECC de tweede editie plaats van deze beurs. De focus ligt op de Euregio. Gekozen is voor Maastricht als Nederlandse hoofdstad van een regio met een sterk marktpotentieel voor het Ruhrgebied, Zuid-Nederland, Oost-Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg.

Griffioen Wassenaar is aanwezig in een stand met JUB holland. Samen met groenpartners Jonkers hoveniers, Regelink Ecologie & Landschap en RANOX Natuurbeheer wordt een biodiversiteitsplein gevormd.

Op dit biodiversiteitsplein (standnummer 4.33) kunt u zich laten informeren en inspireren over de mogelijkheden van bloemen en planten in het openbaar groen ter verhoging van de biodiversiteit en stimulatie van de groei van de bijenpopulatie.

 

De Dag van de Openbare Ruimte Euregio biedt een live communicatie platform voor openbare ruimte professionals die te maken hebben met het ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van openbare ruimte, recreatieve voorzieningen, speeltuinen, outdoor, groene gebieden en verkeer. Bezoekers krijgen de kans om inspiratie op te doen en te leren over de nieuwste producten, trends en oplossingen voor een moderne en leefbare omgeving.

Op de beursvloer staan meer dan 100 bedrijven met de allernieuwste producten en diensten. Tijdens de gratis lezingen kunt u de nodige kennis opdoen aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden. In de gangpaden loopt u collega’s en vakgenoten tegen het lijf met wie u ervaringen kunt uitwisselen. En dat alles onder het genot van gratis koffie, thee en fris!

Vraag gratis toegang aan via www.openbareruimte.eu

Locatie
MECC Zuidhal
Forum 100
6229 GV Maastricht
www.mecc.nl

Openingstijden
donderdag 18 mei 2017
10.00 – 17.00 uur