GreentoColour_bewonersreactie_Swalmen

“Als oud inwoonster van Swalmen/Roermond wil ik je graag een groot compliment geven voor het groen en de plantsoenen aan de Rijksweg midden door Swalmen. Eveneens in Maasniel etc. maar Swalmen ligt me na aan het hart, prachtig hoe hiermee alles wordt opgefleurd! Chapeau ook aan de ontwerpers (naam ben ik even kwijt – red. Griffioen Wassenaar – maar via Groei en Bloei hebben ze lezing gegeven over hun concept) en Jonkers zag ik voor het onderhoud.”

oud-inwoonster van de gemeente Roermondjuni 2016

GreentoColour_bewonersreactie_Zuidplas5

“Deze week reed ik over de Europalaan in uw gemeente en een absolute blikvanger was uw beplanting. Wat is dat mooi en wat zijn de planten met zorg en vakkennis door elkaar gemeanderd. Werkelijk mijn complimenten. Ik moest oppassen dat ik mijn ogen op de weg gericht hield, want ik was er behoorlijk door gefascineerd. PRACHTIG !! Wilde u dit even laten weten.”

inwoner van de gemeente Zuidplasoktober 2014

GreentoColour_bewonersreactie_Zuidplas4

“Ik wil de gemeente een compliment maken voor de renovatie van het park achter de Burgemeester van Heugtenlaan. Wij genieten de hele zomer van de prachtige kleuren van de planten en bloemen die in het Essepark in het voorjaar zijn geplant. Vooral is het mooi tegen de avond als de late zon op het park schijnt. Ook de perken langs de Europalaan zijn een lust voor het oog.”

inwoner van de gemeente Zuidplasoktober 2014

GreentoColour_bewonersreactie_Zoeterwoude

“Ik vergeet het elke keer, maar altijd als ik de Bergerweg af fiets (een paar keer peer week), word ik blij van de bloemen en planten in de tussenberm. Begin van het jaar zag ik de afdeling Groen flink aan de gang. Mijn angst was dat alles werd weggehaald. Niets bleek minder waar. Voorjaar, zomer en zelfs nu nog staan er planten in bloei. En geen rommeltje, maar smaakvol gearrangeerd (:-)). Ik wil u hiervoor bedanken.”

inwoonster van de gemeente Alkmaardecember 2014

GreentoColour_bewonersreactie_Zuidplas2

“Allereerst wil ik U een compliment geven voor de nieuwe beplanting op de Europalaan, het ziet er fantastisch uit, mooie kleuren en goed verzorgd!”

inwoner van de gemeente Zuidplasoktober 2014

GreentoColour_bewonersreactie_Zuidplas5

“Wat is het telkens weer een feestje om over de Europalaan Nieuwerkerk binnen te rijden met al die vrolijke bloemen in de borders, een en al kleur, echt Top!”

inwoner van de gemeente Zuidplasoktober 2014