2-3 oktober 2019: Vakbeurs Openbare Ruimte, Utrecht

De Vakbeurs Openbare Ruimte is al jaren de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland en is opnieuw gegroeid. In 2018 bezochten 6.348 openbare ruimte professionals de beurs.

Het is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer en biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te halen en te delen en de laatste nieuwe ontwikkelingen te ervaren.

Op de beursvloer staan honderden bedrijven met de allernieuwste producten en diensten. In de lezingzalen worden presentaties gegeven waarbij u de nodige kennis opdoet.

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Griffioen Wassenaar is met een stand aanwezig. Ons standnummer is 3.5.05. Wij hopen u daar te ontmoeten!

https://www.openbareruimte.nl/nl/bezoeker/exposanten/details/536/griffioen-wassenaar

Locatie
Jaarbeurs hallen 2, 3, 4
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
www.jaarbeurs.nl
https://www.openbareruimte.nl

Openingstijden
Woensdag 2 oktober: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 3 oktober: 09:00 – 17:00 uur