2 juni 2016: Dag van de openbare ruimte MECC Maastricht

Parken en pleinen, buurten en straten: het ontwerp van de openbare ruimte beïnvloedt voor een groot deel de kwaliteit van het leven in een stad. De laatste trends op dit gebied vindt u terug op de Dag van de Openbare Ruimte.

Op 2 juni 2016 vindt in het MECC de eerste editie plaats van deze beurs. De focus ligt op de Euregio. Gekozen is voor Maastricht als Nederlandse hoofdstad van een regio met een sterk marktpotentieel voor het Ruhrgebied, Zuid-Nederland, Oost-Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg.

De Dag van de Openbare Ruimte Euregio biedt een live communicatie platform voor openbare ruimte professionals die te maken hebben met het ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van openbare ruimte, recreatieve voorzieningen, speeltuinen, outdoor, groene gebieden en verkeer.

Als bezoeker ontmoet u fabrikanten en leveranciers in de segmenten spelen, licht, groen, straatmeubilair, bestrating, landschapsarchitectuur & ontwerp, verkeer & mobiliteit en advies & beheer.

Gemeentelijke beleidsmakers, diensthoofden, gebiedsregisseurs, beheerders en projectmanagers, landschapsarchitecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen, adviseurs en andere beroepsmatig geïnteresseerden krijgen de kans om inspiratie op te doen en te leren over de nieuwste producten, trends en oplossingen voor een moderne en leefbare omgeving.

http://www.openbareruimte.eu
exposanteninformatie

Griffioen Wassenaar is met een stand aanwezig. Ons standnummer is 7.02.

 

160602_logo_DagOpenbareRuimte_Maastricht

Locatie
MECC Zuidhal
Forum 100
6229 GV Maastricht
www.mecc.nl

Openingstijden
donderdag 2 juni 2016
10.00 – 17.00 uur

 

160602_logo_DagOpenbareRuimte_Maastricht_kaart_euregio