22 januari 2020: Groendag Clusius 2020

Biodiversiteit, de baten van groen

Hoe kunnen we de stad en onze tuinen zo inrichten dat de biodiversiteit wordt vergroot en er ook voor onszelf een beter leefklimaat ontstaat? Hoe kun je met goed bodembeheer de biodiversiteit verbeteren? Wat kunnen we doen om de bijenpopulatie op peil te houden. En onkruid, is dat altijd een probleem? Kun je daar ook anders mee omgaan? De vele aspecten van Biodiversiteit, zowel op kleine als op grote schaal, zullen op deze dag door de workshopleiders worden toegelicht en met de deelnemers besproken.

Er worden 23 workshops aangeboden, waarvan u er 4 kunt volgen. Daarnaast kunt u in gesprek gaan met meer dan 30 standhouders over de nieuwste trends en ontwikkelingen van de groene sector. Natuurlijk is het bezoek aan de Groendag Clusius ook een goed moment om collega’s te ontmoeten en te netwerken. Het is dé dag voor groenvoorzieners, hoveniers en gebiedsbeheerders.

Griffioen Wassenaar is met een stand aanwezig met het vasteplantenconcept GreentoColour®. Tevens verzorgt Griffioen ontwerpster Michelle de Roo een workshop: ‘Vaste planten: een recept voor kleur en biodiversiteit in de stad’

 

Locatie
Clusius College Hoorn
Blauwe Berg 1a
1625 NT Hoorn

Tijden
08:30 – 17:00 uur

Programma en aanmelden
http://clusius.instantmagazine.com/
https://www.clusius.nl/voor-bedrijven/clusius-groendag