De kracht van persoonlijk contact

Om ons werk goed te doen, zijn persoonlijke contacten met onze opdrachtgevers essentieel. En dan bedoelen we niet de standaard zakelijke contacten, maar veel méér dan dat. Het gebruik van vasteplanten wordt immers nog steeds als iets specifieks beschouwd.

Spontane vragen

Vaak ontstaan die persoonlijke contacten door spontane vragen van onze opdrachtgevers. Die vragen gaan bijvoorbeeld over het onderhoud van ons type beplanting. Elkaar persoonlijk ontmoeten is dan erg prettig, want dat maakt het uitwisselen van tips en ervaringen gewoon een stuk makkelijker.

Locatiebezoek

Voordat een project van start gaat, brengen we vrijwel altijd samen met de opdrachtgever een bezoek aan de locatie. We kijken naar de omstandigheden van de grond, de gebouwen rondom. Is het extreem droog? Hoe zit het met het verkeer? Welke specifieke wensen heeft de klant voor het project? Kortom, allemaal dingen waarmee je in een ontwerp rekening moet houden en die de keuze van de beplanting bepalen.

Resultaat

Ook na de aanleg is persoonlijk contact belangrijk. Wanneer een project is uitgevoerd, komen we altijd na een bepaalde periode even langs. Met de opdrachtgever bespreken we of het resultaat is geworden zoals verwacht. Ook kijken we of de omstandigheden op de locatie nog steeds gelijk zijn. Dat kan uiteraard niet anders dan face to face.

Inspiratie

Door persoonlijk contact houd je elkaar bovendien geïnspireerd. Persoonlijk contact is overigens iets anders dan ‘verkopen’. Natuurlijk moet er omzet gedraaid worden, maar het is juist ook heel leuk om je klanten iets te laten zien, waardoor ze op ideeën worden gebracht. Dat maakt ons vak ook zo boeiend.

Vakbeurs Openbare Ruimte

Er gaat dus niets boven persoonlijk contact, vinden wij. Dat is ook een van de redenen waarom we op 26 en 27 september op de Vakbeurs Openbare Ruimte staan in de Jaarbeurs Utrecht. Wilt u ook (weer) eens face-to-face met ons sparren? U bent van harte welkom in onze stand 3.5.05. Via de onderstaande banner kunt u zich gratis registreren. We ontmoeten u graag!