greentocolour-ontwerpen-van-beplantingen

We stellen ze graag aan u voor…

Michelle de Roo en Frank Groeneweg kun je met een gerust hart ‘rotten in het vak’ noemen. Beiden kunnen bogen op een enorme ervaring. Michelle als landschapsontwerper en Frank in het werken met vasteplanten. Nu werken ze allebei alweer geruime tijd als ontwerper bij GreentoColour®. En daar zijn we blij mee, want (mede) dankzij hen kunnen wij blijven vernieuwen!

Van haver tot gort

Frank Groeneweg heeft 35 jaar ervaring in het werken met vasteplanten. Hij was jarenlang actief als kweker en kent daardoor iedere plant van haver tot gort. En die kennis komt hem zeer goed van pas in zijn huidige functie. Bij het ontwerpen van beplantingen moet je namelijk niet alleen rekening houden met de vorm en kleur van bloemen en bladeren, het is minstens zo belangrijk om te weten hoe een plant zich onder de grond gedraagt. Die eigenschappen bepalen ten slotte op welke standplaats een plant kan worden toegepast. En dat weet Frank dus als geen ander.

  “Het geeft me een geweldig gevoel om dagelijks met vaste planten nieuwe meters groen te mogen creëren

Tot in detail

Ook Michelle de Roo is een welkome aanvulling voor het GreentoColour®-team. Ze werkt nu anderhalf jaar bij ons en brengt niet alleen een enorme ervaring als landschapsontwerper mee, maar ze vindt het bovendien erg leuk om zich heel gedetailleerd met vasteplanten-beplantingen bezig te houden.

  “Het schilderen met levend plantmateriaal is mijn passie en dat andere mensen blij worden van het resultaat van mijn ontwerpen, vind ik mooi.

Blijven vernieuwen

Dankzij Michelles uitgebreide kennis van landschappelijke elementen, gecombineerd met de expertise van Frank, kunnen we bij GreentoColour® blijven vernieuwen in ons ontwerp. En dat is belangrijk, omdat het sortiment vasteplanten voor openbaar groen relatief beperkt is. Wanneer je als ontwerper niet continu op zoek bent naar nieuwe geschikte soorten, loop je het risico dat beplantingsplannen steeds meer op elkaar gaan lijken. En dat willen we uiteraard voorkomen. Juist door te blijven vernieuwen houden we de GreentoColour®-beplantingen interessant én uniek!