september 2022: Stad+Groen – ‘Groenmakers sluiten zich aan bij partnernetwerk GreentoColour’

De in Doetinchem gevestigde groenaannemer De Groenmakers is partner geworden van Griffioen Wassenaar. Dat werd 24 september, tijdens de open dag van de groenaannemer bekendgemaakt.

Met het partnerschap kan De Groenmakers zelfstandig het vasteplantentotaalconcept aanbieden onder de GreentoColour-licentie. Voor Griffioen Wassenaar betekent de toetreding van De Groenmakers dat in een van de laatste ‘blinde vlekken’ in Nederland, nu ook lokale GreentoColour vertegenwoordiging geboden wordt aan gemeenten en andere groot groenbezitters en -beheerders.

De Groenmakers

De Groenmakers werkt met 85 medewerkers aan de groenvoorziening in de Achterhoek. Vanuit Doetinchem groeit het netwerk van klanten en opdrachtgevers: van gemeentes en instellingen tot sportparken, bedrijven
en particulieren. De Groenmakers verzorgt het groen in onder meer de gemeenten Doetinchem, Zevenaar, Montferland, Bronckhorst en Oude IJsselstreek.

GreentoColour en Griffioen Wassenaar

GreentoColour staat voor toepassing van vasteplanten volgens een totaalaanpak. Elementen als ontwerp, assortiment, plantkwaliteit, substraat en onderhoud maken hier deel van uit, om een optimaal visueel resultaat te behalen met een lange levensduur en minimale beheerskosten. GreentoColour is een door Griffioen Wassenaar geregistreerd merk. Het gebruik van de merknaam en de verkoop van producten onder deze naam mag alleen door Griffioen Wassenaar zelf, of door haar circa twintig geregistreerde partners plaatsvinden.

 

Auteur: Karlijn Klei